Ispiši ovu stranicu
15
Veljača

ODLUKA O ODRŽAVANJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU PRORAČUNA BRČKO DISTRIKTA BiH ZA 2021. GODINU

Objavljeno u Vijesti

Članak 1 

Ovom odlukom uređuje se način održavanja javne rasprave o Prijedlogu proračuna Brčko distrikta BiH za 2021. godinu.

 

 Članak 2 

Nositelj aktivnosti provedbe javne rasprave je Povjerenstvo za proračun Skupštine Brčko distrikta BiH zajedno s predstavnicima Direkcije za financije Brčko distrikta BiH i nadležnih odjela Vlade Brčko distrikta BiH.

 

Članak 3

Zadužuje se Vlada Brčko distrikta BiH da, u roku od tri (3) dana od dana usvajanja ove odluke, Prijedlog proračuna Brčko distrikta BiH za 2021. godinu učini dostupnim na web-stranici Vlade Brčko distrikta BiH www.bdcentral.net.

 

Članak 4

Javna rasprava bit će održana u vremenskom razdoblju od 16. veljače 2021. godine do 20. veljače 2021. godine, u predviđenim terminima, kako slijedi:

  1. utorak, 16. veljače 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 17 sati, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske komore, Sindikata i udruga građana
  1. srijeda, 17. veljače 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 17 sati, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske komore, Sindikata i udruga građana
  1. subota, 20. veljače 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 12 sati, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske komore, Sindikata i udruga građana.

 

Članak 5

Sudionici javne rasprave svoje prijedloge i komentare mogu dostaviti u elektroničkom obliku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Članak 6

 

Financijska sredstva za organiziranje i provedbu javne rasprave te tiskanje 500 primjeraka Prijedloga proračuna Brčko distrikta BiH za fiskalnu 2021. godinu, kao i njihovu distribuciju osigurat će Vlada Brčko distrikta BiH.

 

Članak 7

Nakon provedene javne rasprave, odnosno poslije 20. veljače 2021. godine, skupštinsko Povjerenstvo za proračun će sumirati kompletnu raspravu i podnijeti Skupštini izvješće s prijedlozima i mišljenjima s javne rasprave.

 

Članak 8

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u Službenom glasniku Brčko distrikta BiH.

 

Broj: 01-02-681/21

Brčko, 4. 2. 2021. godine 

 

PREDSJEDNIK

SKUPŠTINE BRČKO DISTRIKTA BiH

Mr. sc.  Siniša Milić

Pročitano 825 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Veljača 2021 13:54
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Srodni sadržaj (po oznakama)