Ispiši ovu stranicu
17
Ožujak

Komemorativni skup povodom smrti dr. Marija Pejića, predsjednika Hrvatskog narodnog Vijeća BiH

Objavljeno u Vijesti

Poštovani,

Četiri nevladina udruženja (Hrvatsko narodno vijeće BiH, Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost, Vijeće kongresa bošnjačkih intelektualaca i Asocijacija nezavisnih intelektualaca - Krug 99) održaće zajednički.

  

Komemorativni skup će se održati u četvrtak, 18.marta 2021 godine, u 12 sati na adresi Valtera Perića 13., Sarajevo, (prostorije VKBI).

 

Nakon Komemorativnog skupa učesnici će u 14 sati istog dana na groblju Lav u Sarajevu prisustvovati sahrani prerano preminulog prijatelja i dobrog čovjeka Marija Pejića.

 

Komemorativni skup će održati uz pridržavanje svih propisanih mjera u uslovima pandemije Covid-19. Zbog toga pozivamo samo najbliže prijatelje i saradnike Marija Pejića da se priključe komemoraciji na „uživo“. 

Imajući u vidu interes brojnih poštovalaca i poznanika Marija Pejića cjelokupni tok komemoracije biće jednovremeno emitovan u online formatu.

 

Važne napomene:

 

Komemorativni skup će se prenositi putem aplikacije Zoom sa otvorenim pristupom na Join Zoom Meeting, LINK ZA KRUG: https://us02web.zoom.us/j/574497686 (Meeting ID: 574 497 686).

 

Takođe,  putem Facebook-a  Kruga 99 –  live stream, moguće je „uživo“ pratiti i preuzimati skup.

 

Mediji će moći pratiti skup na licu mjesta, a sirovi materijal biće dostupan pola sata nakon komemoracije putem linka za YouTube kanal: Krug 99,

Pročitano 213 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Ožujak 2021 17:07
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Srodni sadržaj (po oznakama)